Atatürk ortaokulu

Telefon : Okul Müdürü 5054743568
WEB https://cermikataturkoo.meb.k12.tr
Adres : TEPE MAH. HASTANE SK. ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO: 6A ÇERMİK / DİYARBAKIR
VİZYON : Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;düşünen, sorgulayan, okuyan,araştıran,toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı,çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapa, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Başlama : 08.00 Bitiş : 14.40 Pandemi sebebiyle ders saatleri değişiklik göstermektedir. Cuma günü namaz dolayısıyla dersler erken başlamaktadır.
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : -
Ulaşım : Şehir merkezinde olduğu için ulaşım öğrenciler açısından yayan, öğretmenler açısından ev uzaklığına göre yayan veya araçla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Tepe Mh. Hastane Sokak
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -